Betrokken blijven

Vind je het leuk om iets terug te doen voor je opleiding of faculteit? Dat wordt zeer gewaardeerd en er zijn veel verschillende mogelijkheden. Met jouw kennis kun je het onderwijs van de School of opleiding ondersteunen. Je kunt betrokken blijven als gastspreker, een stages of casus uitzetten of deelnemen aan een opleidingsevent. Op uitnodiging hebben alumni zitting in de Raden van Advies voor alle opleidingen.

Wij denken graag met je mee over hoe en waar jouw kennis en talenten kunnen bijdragen. Om vast een idee te geven van diverse manieren waarop je betrokken kunt zijn:

Binnen de opleidingen of als onderdeel van een evenement nodigen docenten en faculteit met regelmaat sprekers uit. Denk aan een gastcollege als onderdeel van een vak, optreden als spreker tijdens een evenement of voorlichting geven over arbeidsmarkt of beroepenveld.

Career Services betrekt graag professionals en alumni bij loopbaantrainingen en coaching. Geef bijvoorbeeld een workshop professional skills, of oefen sollicitatiegesprekken met studenten.

Employer branding of recruitment strategie? Neem deel als werkgever of bedrijf in een van de evenementen en fairs van faculteit, opleiding en studieverenigingen.

Plaats kosteloos je vacature voor meewerkstage, traineeship of startersfunctie op de online vacaturebank en bereik 5000 SBE studenten.

Geschikte onderzoeksopdrachten of thesisonderwerpen kunnen worden gedeeld met de betreffende opleiding of vakgroep. Of lever een casus aan waar studenten in teams aan werken als onderdeel van een vak.

Plaats een carrière-evenement van jouw organisatie voor studenten op het SBE Career Platform.

Voor deze en andere tailor-made mogelijkheden nodigen wij je uit contact op te nemen met alumni.sbe@vu.nl.