Effectief netwerken met LinkedIn

LinkedIn is het meest gebruikte online professionele netwerk in Nederland. Een profiel aanmaken is snel gedaan. Maar hoe kan LinkedIn helpen bij het vinden van  een baan en hoe zorg je dat recruiters jou vinden? Hoe bouw en onderhoud je je online netwerk? Het antwoord op deze en andere vragen ontdek je in deze praktische workshop boordevol tips en trucs.
De workshop is bedoeld voor studenten die al een LinkedIn profiel hebben en het platform effectiever willen leren gebruiken.  Een goede aanvulling op deze workshop is de workshop Netwerken en elevator pitch, waarin offline netwerken het schrijven van een elevator pitch aan bod komen.

Onderwerpen in deze workshop:

  • Online versus offline netwerken 
  • Mogelijkheden van LinkedIN
  • Zoekmachine optimalisatie: hoe word je gevonden?
  • Optimaliseren van je profiel
  • Zoeken en vinden van informatie op LinkedIN
  • Bouwen en onderhouden van je netwerk

Werkvormen:
Deze workshop bestaat voor het merendeel uit praktische tips, informatie en voorbeelden. Daarnaast ga je ook  zelf en met elkaar actief aan de slag.

Doelgroep:
3e-jaars bachelorstudenten, masterstudenten, alumni tot 1 jaar na afstuderen. De workshop is bedoeld voor studenten die al een LinkedIN profiel hebben en daar effectiever mee willen (net)werken.

Groepsgrootte:
Max. 30 deelnemers

Duur:
3 uur 

Taal:
Voertaal van deze workshop is Engels

Voorbereiding:
Neem een laptop of tablet met werkende internetverbinding mee naar de workshop waarop je je profiel kunt inzien en bewerken.

Inschrijven